4 sep 2006

Meer foto’s (2)

Pim

Salta, 3225 km

Bijgaand zie je meer foto’s van onze fietsreis

Reacties

*
Meer foto’s (2)
5 september 2006, door marloes

Super! Met de foto’s erbij kunnen we nog beter meeleven. Ziet er uit als prima fietsweer (behalve dan misschien dei zandstorm). En hebben jullie inmiddels al een beetje conditie gekregen?

Jammer dat we niks te zien krijgen van “Pim met haar”. We hebben net de jaarlijks HDZ-BBQ achter de rug. Dit jaar opgeleukt met jeugdfoto’s met gekke kapsels. Pim met krullen houden we nog steeds tegoed toch?
*
Meer foto’s (2)
5 september 2006, door Eric Plokkaar

Wij vinden het ontzettend gedurft van jullie om deze reis te maken , en ik hoop samen met de rest van de familie dat jullie verder een goeie reis zullen hebben. We zullen jullie blijven volgen op jullie reis en maak er nog een mooie tijd van, groeten van Eric en Barbara Plokkaar en Chantal, Patrick (de kids).

Oom John heeft mij gevraagd jullie namens hem te zeggen dat hij het knap vindt wat jullie doen, hij weet het nu zelf wat het is om af te zien op de fiets. Hij wenst jullie dan ook nog een voorspoedige reis toe en een behouden thuis komst. ( ik heb geen internet dus laat ik het doen via eric groetjes oom John Plokkaar )
*
Meer foto’s (2)
5 september 2006, door Corri
Prachtige foto’s. De foto van de vele cactussen(geen cacti) doet me denken aan een groot veld met oorlogs-slachtoffers. De laatste foto, bij de kapper, is het bewijs dat de dagelijkse verzorging gewoon doorgaat.
o
Meer foto’s (2)
6 september 2006
Fantasties om te zien. Ik ben in Californie ook in de woestijn geweest, maar deze lijkt mij nog mooier. Wij doen het jullie niet na om zo hoog op eigen krachten zo hoog te komen op de fiets. Nog veel succes en groetjes van Jo en Tjalling.


Geef een reactie