5 mei 2006

[NL] Route Zuid Amerika – voorlopig

Pim

vrijdag 5 mei 2006.

Op donderdag 6 juli 2006 vertrekken wij (Lisette en ik) naar Argentinië om drie-en-een-halve maand door Zuid Amerika te fietsen.

Ons eerste idee was om van Buenos Aires [Argentinië] naar Lima [Peru] te fietsen. Dat is een mooi begin- en einddoel, een grote (haven)stad – aan zee. Maar naar alle waarschijnlijkheid is de route van BA naar Lima te lang om ’relaxed’ in drie-en-een-halve maand af te leggen.

Het eindpunt ligt nu waarschijnlijk ergens op de Altiplano in Bolivia, al is een afdaling naar Arica in Chili ook wel aantrekkelijk, en op die manier toch ’coast-to-coast’ te fietsen

In het gekoppelde PDF bestand is de voorlopige route te zien.

routekaart

routekaart

Reacties

*
[NL] Route Zuid Amerika – voorlopig
8 juli 2006, door roeland

so far so good ;-) geniet van B.A. en nog even van de koffie. volgens mij is het de laatste plek op de route waar dit geen waterige nescafe is.

que tienen un buen viaje!
o
[NL] Route Zuid Amerika – voorlopig: koffie
30 juli 2006, door Lisette
Goede koffie is inderdaad schaars. Het kost zelfs veel moeite om in supermarkten oploskoffie zonder suiker te vinden. Maar we hebben weldegelijk goede koffie gevonden na Buenos Aires. Ik houd er een lijstje van bij. Vandaag nog in Confitería La Europea in Cosquin heerlijke espresso gedronken met een selectie alfajores en andere zoetigheden erbij. Verder tot nu toe goede koffie gevonden in Gualeguaychú, Villaguay en La Para (CBA). Dat is gemiddeld om de 350 km.
La Europea
*
[NL] Route Zuid Amerika – voorlopig
4 juli 2006, door Kitty Huijbers
Heel erg veel plezier en ook succes met jullie fietstocht!!! groetjes Kitty
*
[NL] Route Zuid Amerika – voorlopig
1 juni 2006, door Marloes

Reiskriebels

Van zo’n mooi kaartje krijg je wel zin om te gaan fietsen!


Geef een reactie