29 jul 2006

De media

Pim

La Falda, 1423 km

Het bakkertje in Buenos Aires waar Lisette op de eerste avond lekkere taartjes haalde en vertelde over onze reis voorspelde het al: jullie halen de krant!

Het wordt veel erger: Net buiten Fray Bentos (Uruguay) werden wij staande gehouden door een journalist op een brommer die een foto van ons maakte en de nodige gegevens noteerde voor een krantenartikeltje.

In Humberto Primo werden wij gefilmd door een cameraploeg van een regionaal televisiestation, die toevallig aanwezig was wegens een landbouwfestival.

Gisteren in Villa del Totoral werd door de campingbaas gebeld naar het lokale radiostation waarna een journalist in een taxi sprong en ons ter plaatse live in de ether slingerde.

Terwijl ik werd geinterviewd hoorde ik in een oortje met een vertraging van een seconde wat ik vertelde, en nog een halve seconde later hoorde ik via de autoradio van de wachtende taxi wat ik vertelde. Een vreemde gewaarwording.


Geef een reactie