9 jul 2005

050709 Santander – Valle de Cabuerniga

Pim

sábado 9 juli 2005
Santander – Valle de Cabuerniga
afstand: 73,7 kilometer


Wij kwamen om circa 12:30, na een lange busreis, aan bij het voetbalstadion van Santander en bereiden ons in een parkje, in de schaduw, met een lunch, voor op het fietswerk. Via kleine kustweggetjes zijn we tot voorbij Torrelavega gefietst, waarna het steiler begon te worden en we op het tempo op moeten letten om Wil er niet af te fietsen.
Pas tegen half negen bereiken we een camping, zetten in hoog tempo twee tentjes op en klussen een avondmaal in elkaar. Net voor sluitingstijd van het campingkroegje bemachtigen we drie ijskoude biertjes.

Wil en Pim IJsendoorn in de bus onderweg naar Spanje

Wil en Pim IJsendoorn in de bus onderweg naar Spanje


Geef een reactie